Ureditev zunanje učilnice v sklopu projekta “Gozd brez meja “

Naša šola z veseljem sodeluje v mednarodnem projektu “Gozd brez meja” v okviru programa Erasmus+. V sklopu tega projekta urejamo zunanjo učilnico, ki bo učencem omogočila edinstveno izobraževalno izkušnjo v naravi.

Kljub trenutnim vremenskim nevšečnostim, ki nam preprečujejo, da bi dokončno razporedili čoke, ki bodo služili kot stoli in mize v naslednjem šolskem letu, se dela na zunanji učilnici nadaljujejo. Ti čoki bodo ustvarili prijetno in sproščeno učno okolje, kjer bodo učenci lahko uživali v naravi med učenjem.

Visoke vrtne grede, ki so pomemben del naše zunanje učilnice, je uredila naša predana učiteljica Dolores, ob podpori posebnega oddelka PPVI. Skupaj so ustvarili prostor, kjer bodo učenci lahko praktično spoznavali naravoslovne predmete, razvijali ročne spretnosti in se učili o pomembnosti varovanja okolja.

Veselimo se, da bomo lahko kmalu povabili naše učence v novo urejeno zunanjo učilnico, kjer bodo imeli priložnost za inovativno in ustvarjalno učenje v objemu narave. Projekt “Gozd brez meja” je za našo šolo priložnost, da učencem ponudimo nekaj več – neposreden stik z naravo, ki bo zagotovo obogatil njihov učni proces in osebnostni razvoj.

Dostopnost