V Čebelici smo se zabavali. Najbolj zabavno mi je bilo, ko smo pekli medenjake. Plezali smo po plezalni steni in hodili na pohode. V gozdu smo se igro za življenje. Učitelj Rado je bil zelo zabaven. Imeli smo tudi disco. Ti dnevi so bili zame najboljši dnevi. Tega tedna ne bom nikoli pozabila.

Alijana Rošić, 3. rV Čebelici smo plezali po plezalni steni. Pekli smo tudi medenjake. Dva učenca so popikale ose. V četrtek smo imeli lov na lisico. Bila sem v največji sobi. Zbudila nas je pesem Gangnam style. Najbolj mi je bil všeč učitelj Rado, ker je bil zelo zabaven. Ko smo prišli, smo spoznali učitelja Mateja.

Mia Todorov, 3. r

V Čebelici mi je bilo všeč, ko smo plezali po plezalni steni. Drugi dan smo jedli izredno dober zajtrk. Bolj zvečer smo pisali dnevnik. Naučili smo se delati težke vozle. Pekli smo zelo dobre medenjake. Všeč mi je bil lov na lisico. Najbolj všeč mi je bilo streljanje z lokom. Imeli smo zelo dober disko.

Žiga Debevc, 3. r

Ko smo prispeli v Čebelico, smo spoznali učitelja Mateja. Potem smo kurili ogenj in plezali na plezalno steno. Ni mi bilo všeč, da so v sosednji sobi zgodaj kričali in nas zbudili. Zelo sem se zabavala. Za večerjo je bil tudi šmorn. Streljali smo z lokom in pekli medenjake. Tega tedna ne bom nikoli pozabila.

Ita Žgur Islami, 3. r

Z avtobusom smo se pripeljali v Čebelico. Najbolj mi je bilo všeč plezanje, peka piškotov je bila poučna in zabavna. Piškoti so bili dobri. Streljanje z lokom mi je bilo všeč. Učili smo se tudi vezanja vozlov.

Ajda Bizjak, 3. r

Dostopnost