Uspešen Vikend Prijateljstva: Povezovanje Občine Postojna in Supetra

Veseli smo, da lahko poročamo o uspešnem zaključku Vikenda prijateljstva, ki je potekal od 7. do 9. junija 2024. Dogodek, organiziran s strani Občine Postojna v sodelovanju z občino Supetar, je bil namenjen krepitvi vezi in sodelovanja med našimi občinami ter spodbujanju prijateljstva med mladimi.
Takoj po prihodu smo se udobno namestili v apartmajih in se hitro vključili v dogajanje. Prvi večer smo uživali v razburljivi košarkarski tekmi med našimi in supetarskimi mladimi košarkarji in košarkaricami. Dan smo zaključili s prijetnim druženjem.
Sobota je bila polna zanimivih aktivnosti. Udeležili smo se okrogle mize na temo povezovanja med Občino Postojna in Supetrom, kjer smo razpravljali o pomembnih temah in izmenjali ideje za prihodnje sodelovanje. Sledilo je mreženje med institucijami z namenom razvijanja novih skupnih projektov in sodelovanja.
Na rivi smo imeli stojnico, kjer smo prebivalcem Supetra prikazali delovanje naše šole in naše projekte, kot je gozdna pedagogika. Izvedli smo več delavnic, predstavili naš slovenski med in sklenili vez s posebnim programom Osnovne šole Supetar. Predstavniki organizacij iz Postojne smo poskrbeli za animacijski program, ki je vključeval igre, animacije, viteze, slikanje, harmoniko, turistično predstavitev regije in občine Postojna, delavnice ter predstavitve izdelkov.
Program se je zaključil s koncertom skupine Norton.
Vikend je bil nepozaben in bogat z izkušnjami, ki so še bolj povezale našo skupnost. Z ravnateljico OŠ Supetar smo se dogovorilo za nadaljnje sodelovanje.
Skupaj smo pokazali, kako močne so naše vezi in koliko lahko dosežemo, ko sodelujemo. Se veselimo prihodnjih priložnosti za druženje in sodelovanje!

Dostopnost